lunes, 13 de junio de 2011


ingredienteak:
140g gurin bigun
120g azukre murtxikatuta
2 sobre mentaskoa (infusioa)
1/2 koilakara mendakoa
60g txokolatesko pepita
200g irin
gatz apur bat.

Txanda labean eta 180 gradu bero. Prestatzeko bi gozogintzasilikona edo pergamino paper-orriak erraz cookieak loosen da.

Nahastu ontzi batean gurina pixka bat krema eta azukrea, mendaeta menda, arrautza, gatz pixka batekin eta azkenik sifted irinatxokolate txirbil nahasten amaitzeko barne.

Emaitza oso itsaskorrak ore bat da, beraz jarri dugu hain luzebiltzeko plastikozko eta hozkailuan gutxienez ordu erdia da lan gurekin uzteko.

2 comentarios:

  1. Egia esan ez daukate oso itxura ona. Eta gainera ez diozu izanburua jarri. ZER DIRA?¿?¿
    Beste baterako saiatu hobeto azaltzen eta noski zuzendu sarrera hau. Ala eta guztiz bloga bikainekoa da.

    ResponderEliminar
  2. Niretzat ere oso ondo dago bloga. Egia ezan sarrera hau niretzat gutxien gustatu zaidana da.

    ResponderEliminar